Si vols realitzar una devolució, hauràs d’omplir el formulari de devolució que trobaràs juntament amb la caixa on rebis el producte. Una persona de SEUR passarà a recollir el paquet allà on li indiquis.

Un cop haguem rebut correctament el producte a les nostres instal·lacions, comprovarem que es troba en perfectes condicions i que no ha estat malmès, utilitzat o gastat. Si està tot correcte, procedirem a la devolució dels diners en un termini de 48-72 hores.

Acceptem devolucions dins els 14 dies següents des de que vas rebre el producte. Les despeses derivades de l’enviament del producte a les nostres instal·lcions seràn a càrrec del client.

La garantia dels productes és de 2 anys per defectes de fabricació, tal com estableix la legislació vigent. No inclou els productes que hagin estat indegudament utilitzats, o que s’hagin malmès per l’ús normal.

Si has rebut un producte defectuós, envia’ns un correu electrònic a info@flyuoc.com amb les teves dades de recollida, i un missatger de SEUR vindrà a recollir’te el producte a casa. Un cop el rebem, avaluarem quin és el defecte i en el seu cas t’enviarem un nou producte a casa sense cap cost per a tu.

El temps dependrà del que triguem en rebre el producte a les nostres instal·lacions. Un cop el rebem, ens afanyarem el màxim possible per trobar una solució.

Escriu-nos un correu electrònic a info@flyuoc.com indicant-nos la teva adreça, i un missatger de SEUR et recollirà el producte. Quan el rebem a les nostres instal·lacions, verificarem que efectivament es tracta d’un error o d’un producte defectuós  procedirem a enviar-te el producte correcte o un nou producte.