Tens 14 dies per fer la devolució d’aquells productes que hagis comprat. El termini comença a comptar des del dia en que vas rebre el producte.

Si vols realitzar una devolució, hauràs d’omplir el formulari de devolució que trobaràs juntament amb la caixa on rebis el producte. Una persona de SEUR passarà a recollir el paquet allà on li indiquis.

Un cop haguem rebut correctament el producte a les nostres instal·lacions, comprovarem que es troba en perfectes condicions i que no ha estat malmès, utilitzat o gastat. Si està tot correcte, procedirem a la devolució dels diners en un termini de 48-72 hores.

Acceptem devolucions dins els 14 dies següents des de que vas rebre el producte. Les despeses derivades de l’enviament del producte a les nostres instal·lcions seràn a càrrec del client.

La garantia dels productes és de 2 anys per defectes de fabricació, tal com estableix la legislació vigent. No inclou els productes que hagin estat indegudament utilitzats, o que s’hagin malmès per l’ús normal.

Si has rebut un producte defectuós, envia’ns un correu electrònic a info@flyuoc.com amb les teves dades de recollida, i un missatger de SEUR vindrà a recollir’te el producte a casa. Un cop el rebem, avaluarem quin és el defecte i en el seu cas t’enviarem un nou producte a casa sense cap cost per a tu.

El temps dependrà del que triguem en rebre el producte a les nostres instal·lacions. Un cop el rebem, ens afanyarem el màxim possible per trobar una solució.

Escriu-nos un correu electrònic a info@flyuoc.com indicant-nos la teva adreça, i un missatger de SEUR et recollirà el producte. Quan el rebem a les nostres instal·lacions, verificarem que efectivament es tracta d’un error o d’un producte defectuós  procedirem a enviar-te el producte correcte o un nou producte.