Per fer una comanda has de clicar a la secció “botiga” des de la part superior de la pantalla d’inici. Alla trobaràs els productes classificats per categories. Inclús pots buscar-los mitjançant els filtres. Un cop tinguis el teu producte seleccionat, tant sols has de triar el color, quantitat i talla si es que n’hi ha, i afegir-los a la cistella. Si vols seguir comprant tant sols has de tancar el requadre que se’t obrirà a la dreta. Si vols passar a la plataforna de pagament i fer la comanda, selecciona “finalitzar compra”, i seràs dirigit a la plataforma de pagament, on hauràs d’indicar-nos les teves dades i realitzar el pagament.

Per veure el que tens al cistell tant sols has de clicar a l’icona del carretó que trobaràs a la part superior dreta de la pàgina.

Un cop hagis seleccionat i desat al cistell un producte, se’t obrirà un requadre a la part dreta on se’t preguntarà què desitges fer: veure el cistell, realitzar pagamet, o tancar el requadre per seguir comprant.

Si. Per fer-ho tant sols has de clicar a l’icona del carretó que tens a la part superior dreta de la pantalla, i des d’allà veuràs tots els productes. A la part dreta de cada producte hi tens una creu que serveix per eliminar-lo del cistell.

Una vegada hagis realitzat tots els passos que se’t demanen al realitzar la comanda (omplir les dades, pagament…), t’enviarem un mail de confirmació indicant que hem rebut correctament la teva comanda.

Els productes que veus a la pàgina pot ser que no estiguin en stock al moment de realitzar la comanda. Si és així, ho veuràs indicat a la pàgina del producte en qüestió. Quan realitzis la comanda ens posarem en contacte amb tu per indicar-te el temps aproximat d’enviament. Si no s’indica res a la pàgina del producte, significa que està en stock.

Si, tant sols has d’indicar-nos les dades de facturació i solicitar la factura enviant un correu electrònic a info@flyuoc.com.

Normalment el temps d’enviament dels productes en stock és de 3-5 dies. Pels productes fora d’stock ens posarem en contacte amb tu per mail per indicar-te el temps aproximat d’enviament.

Per saber en quin estat es troben les teves comandes pots entrar dins el teu compte, clicant a la part superior dreta de la pàgina. Allà trobaras tota la informació relativa a les teves comandes.

Quan cliquis al botó de finalitzar compra, seràs dirigit a la plataforma de pagament. A la dreta del formulari per omplir les teves dades apareixerà el total de la comanda, on s’indicaràn les despeses d’enviament.

Treballem amb SEUR, ja que considerem que és una empresa ràpida, seriosa i competent.

Els terminis d’entrega varien en funció de si el producte es troba en stock. Normalment oscil·len entre 3 i 5 laborables si el producte es troba en stock. D’altra banda, si el producte està fora d’stock, ens posarem en contacte amb tu per indicar-te el temps aproximat d’entrega.

Per modificar una comanda un cop has realitzat el pagament, pots posar-te en contacte amb nosaltres indicant el teu número de comanda (que trobaràs a l’apartat “comandes” del teu compte), i explicar el canvi o modificacó que vols realitzar. Si el producte encara no ha sortit de les nostres instal·lacions, o no hem passat la comanda a fàbrica, podràs modificar-lo sense problemes, D’altra banda, si el producte ja ha estat enviat, hauràs de realitzar la devolució d’acord amb la nostre política de devolucions.

Si. Pots cancel·lar la comanda sempre que aquesta no hagi sortit de les nostres instal·lacions. Un cop ha sortit de les nostres instal·lacions, hauràs de procedir d’acord a la nostre política de devolucions si el que vols es retornar el producte.